Visa/Dölj Tips och Råd

Kontakta oss direkt!

Telefon: 08-756 69 69

Email: info@skorstensbolaget.se

Referenser

Tre funktioner på samma kökskanal ger marknadsledande köksventilation och en trivsam lägenhet med ökat värde

Installation av Clean-Air24 FTX i två sekelskiftesfastigheter på Torsgatan i Stockholm. Första fastigheten gjorde vi i årsskiftet 2013/14 och efter att hyresgästerna och ägarna var mkt nöjda så beställde dom en till fastighet som vi byggde om 2015.

Pågående ombyggnation av 55 lägenheter på Heleneborgsgatan 10 till Clean-Air24 FTX ventilation med återvinning som förvärmd tilluft samt installation av marknadsledande ”Kök24” i alla kök.

Ombyggnation av föreningens sekelskiftesfastighet med 22 lägenheter på Katarina Bangata 49 till Clean-Air24 FTX ventilation med återvinning. 

Renovering av eldstäder och rökkanaler.
Uppgradering av kök till modern effektiv köksventilation "Clean-Air 24"

Sida 1 av 4
 • Tips & Råd

  Tips och råd

  Tips och råd #1

  En skorsten utsätts för stora yttre och inre påfrestningar. Fukt och kyla kan tära hårt på det yttre murverket men det är insidan som utsätts för den mest extrema påverkan. Tänk på att årligen beställa besiktning av din skorsten!

  Tips och råd #2

  Det krävs inget bygglov för nyinstallation eller byte av eldstad, men du måste däremot göra en bygganmälan till byggnadsnämnden i kommunen. Hör med din kommun om vad som gäller i ditt specifika fall!

  Tips och råd #3

  Du vet väl att ROT-avdraget ger skattereduktion för många skorstensrelaterade jobb!

  Tips och råd #4

  En köksfläkts huvudsakliga funktion är att samla upp fett och driva ut matoset från spisen och köket och därmed också hindra att det sprids i bostaden. Förrutom det så suger köksfläkten också upp de stora mängder vattenånga som bildas vid kokning. Har du problem med matos eller dylikt kan det vara värt en inspektion!